nieuws

Blijf op de hoogte van de niet te missen nieuws en weetjes dankzij het nieuwsoverzicht van De Stip!

centrumraad

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren, vinden wij inspraak van onze bezoekers belangrijk. De centrumraad heeft als opdracht op eigen initiatief of op verzoek van de centrumcoördinator advies over te brengen over de algemene werking van het lokaal dienstencentrum. Dat houdt in dat zij zich uitspreken over alle vormen van dienstverlening die ingericht of verstrekt worden, over het activiteitenprogramma en over het jaarverslag. De centrumraad vergadert enkele keren per jaar.

Heb je zelf vanuit je ervaringen een eigen mening of verwachtingen over het beleid in De Stip. Praat en zoek dan mee in de centrumraad. Ook jouw mening telt !

Indien interesse, graag een seintje.

  10/02/2020

nieuwe website

Vanaf 2020 hebben we onze eigen website van De Stip. BINNENKORT kan er online ingeschreven en gereserveerd worden. Deze wordt gaande weg geoptimaliseerd. Mochten jullie hier nog iets missen, laat het ons zeker weten!

  12/02/2020

sluiting cafetaria

Sinds 19 oktober moet de horeca (cafés en restaurants) op bevel van de federale overheid verplicht sluiten. Deze maatregel loopt verder tot 13 december. Dit wil zeggen dat wij genoodzaakt zijn om onze cafétaria, wintertuin en buitenterras te sluiten. Wij hopen dat we binnenkort weer mogen open gaan. Maar gezondheid gaat uiteraard voor.

  19/10/2020